Generel information i forhold til bestilling af vægtegninger

Der har været stor efterspørgsel på at jeg kommer og tegner et motiv hjemme i det private. Det er jeg meget beæret over! Jeg har ”desværre” et fuldtidsarbejde, som jeg er glad for og derudover et par store tegneopgaver som fylder ind i sommerferien fra nu.  

 

Jeg reserverer 3 opgaver efter sommerferien til private bestillinger i første omgang. Jeg vil ikke tage for mange ind ad gangen, da det kan låse min tid i forhold til hvad jeg selv drømmer om at tegne. Da jeg er projektansat kan der ske meget i forhold til arbejdet og mine resurser, men det er sådan situationen ser ud nu.  

 

Prisen er variabel, men en tegning som den i Nybyggerne tager 12 timer, helst fordelt ud på to dage, og vil derfor på nuværende tidspunkt (og efter sommerferien) cirka ligge på 8.000 kr. inkl. materialer og moms. Det lyder måske af meget, men hvis man tænker arbejdstid, forberedelse, skat, moms og et unika værk med, kan jeg ikke gøre det billigere.  

 

Med hensyn til motivet er I selvfølgelig med til at bestemme det. Jeg tegner dog som udgangspunkt ikke familieportrætter eller manden fra Nybyggerne (igen igen igen igen). 

 

Giv en tilbagemelding, hvis I stadigvæk er interesserede. 

 

Hvis man er interesseret i den glade mand fra Nybyggerne tegner jeg ham igen igen igen (for sidste gang) til en plakat som man kan købe i 50x70 cm eller 70x100 cm. Jeg laver et oplag på 100 stk. af hver. Hvis I er interesserede i den, vil jeg gerne have jeres mail til en liste, hvor jeg sender nærmere information, når jeg er lidt længere. Hvis man er på listen, får man mulighed for at købe plakaten før jeg sætter den på markedet. Jeg regner med at gå i gang med tegningen i denne uge.  

 

Skriv til annephilipp@hotmail.com